Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Economics for business : blending theory and practice

Tytuł:
Economics for business : blending theory and practice [Google   Link otwiera się w nowym oknie] [Worldcat   Link otwiera się w nowym oknie]
Autorzy:
Worthington, Ian [Google   Link otwiera się w nowym oknie]
Britton, Chris [Google   Link otwiera się w nowym oknie]
Rees, Andy [Google   Link otwiera się w nowym oknie]
Rok wydania:
2001
Wydawca:
Harlow : Financial Times Prentice Hall
ISBN:
0273632450
Opis fizyczny:
X, 518 s. : il. ; 25 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00960cam|a2200277#i|4500
001 0161800108750
003 WR 004
005 20190602010254.3
008 070828s2001####xxk||||#r|||||000#||eng#c
020 %a 0273632450
035 %a IDWydania38917
040 %a WR 004 %c WR 004
090 %a E.9
091 %a 1 dar %b ks
100 1 %a Worthington, Ian.
245 1 0 %a Economics for business : %b blending theory and practice / %c Ian Worthington, Chris Britton, Andy Rees.
260 %a Harlow : %b Financial Times Prentice Hall, %c 2001.
300 %a X, 518 s. : %b il. ; %c 25 cm.
504 %a Bibliogr.
700 1 # %a Britton, Chris.
700 1 # %a Rees, Andy.
856 4 0 %u https://katalog.ue.wroc.pl/site/recorddetail/0161800108750 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 0-273-63245-0
990 %a EKONOMIKA PRZEDSIĘBIORSTW.
990 %a PODRĘCZNIK.
999 %b lak (11/12/2001 09:16:38) %d lak (29/01/2002 09:09:29) %c aal (14/04/2010 ; 090+) %r 2001

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
E.9 WOR ECO
B 94901
Lokalizacja:
2 piętro
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies