Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Prace i Materiały Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego

Tytuł :
Prace i Materiały Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego
Autorzy :
Uniwersytet Gdański (Gdańsk). Wydział Zarządzania
Uniwersytet Gdański
Rok wydania :
2005-2008
Wydawca :
Sopot : Wydział Zarządzania UG : Fundacja Rozwoju UG
ISSN :
1732-1565
Opis fizyczny :
24 cm
Wydawnictwo ciągłe

LDR 01237cas|a2200253|i|4500
001 0161800166217
003 WR 004
005 20190602011636.3
008 070828c20052008pl#|r|p|||||||0|||b0pol#c
022 %a 1732-1565
035 %a IDCzasopisma1716
040 %a WR 004 %c WR 004
091 %a 1 dar %b cz
245 0 0 %a Prace i Materiały Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego.
260 %a Sopot : %b Wydział Zarządzania UG : %b Fundacja Rozwoju UG, %c 2005-2008.
300 %c 24 cm.
310 %a Niereg.
362 0 %a Z. 1 (2005) - Z.4 (2008).
500 %a Każdy zeszyt posiada swój odrębny tyt.
710 2 # %a Uniwersytet Gdański (Gdańsk). %b Wydział Zarządzania.
710 2 # %a Uniwersytet Gdański.
780 0 0 %t Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Gdańskiego. Zagadnienia Ekonomiki Przemysłu %g Nr 3 (2004) %x 0208-4783 %w (WR 004)0161800168280
856 4 0 %u https://katalog.ue.wroc.pl/site/recorddetail/0161800166217 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
999 %b eapa (04/01/2006 11:09:13) %c zaś (27/11/2007) %c zaś (17/12/2007) %c każ (27/02/2008) %c bams (11/04/2008) %c bams (14/04/2008) %c epa (12/06/2008) %c bams (16/02/2009 ; 780, 780-) %c epa (19/11/2009 ; 008, 260, 362) %c bams (05/02/2010 ; 710-, 710+) %c epa (22/03/2010) %r 2005

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies