Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Badanie i ocena jakości produktów spożywczych



Tytuł :
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych
Współtwórcy :
Andrzejewski, Henryk (towaroznawstwo). Współaut.
Iwińska, Irena (1912-1990). Red.
Rok wydania :
1974
Wydawca :
Warszawa : PWE
Opis fizyczny :
751 s. : rys
Książka

LDR 00902cam|a2200229#i#4500
001 0161800099917
003 WR 004
005 20190602010116.9
008 070828s1974####pl#|||||r|||||000#||pol#c
035 %a IDWydania27137
040 %a WR 004 %c WR 004
090 0 %a R.3
245 0 0 %a Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / %c aut. Henryk Andrzejewski (i in.) ; red. Irena Iwińska.
260 %a Warszawa : %b PWE, %c 1974.
300 %a 751 s. : %b rys.
504 %a Bibliogr.
700 1 # %a Andrzejewski, Henryk %c (towaroznawstwo). %e Współaut.
700 1 # %a Iwińska, Irena %d (1912-1990). %e Red.
856 4 0 %u https://katalog.ue.wroc.pl/site/recorddetail/0161800099917 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI.
990 %a ŻYWNOŚĆ.
999 %b mapr (06/01/2000 09:00:59) %d jap (27/09/2000 09:54:20) %c aar (19/03/2014 ; 000, 090+) %c aar (19/03/2014 ; 000, 008) %r 1974

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
R.3 BAD
B 52946
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
R.3 BAD
W 91772
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
R.3 BAD
W 91773
Lokalizacja :
Magazyn
Sygnatura :
R.3 BAD
W 91774
Lokalizacja :
Magazyn

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura :
5415
Lokalizacja :
Magazyn (Jelenia Góra)

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies