Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

propozycja biblioteki
LDR 01160cam|a2200277#i|4500
001 0161800107069
003 WR 004
005 20190602010231.4
008 070828s1993####pl##|||##|||||001#0#pol#c
020 %a 8385861009
035 %a IDWydania1522
040 %a WR 004/aar %c WR 004/aar %d WR 004/aar
090 0 %a R.3
091 %a 1 inne źr.
100 1 %a Rutkowski, Antoni %d (1920-2018).
245 1 0 %a Dodatki funkcjonalne do żywności / %c Antoni Rutkowski, Stanisław Gwiazda, Kazimierz Dąbrowski.
260 %a Katowice : %b Agro and Food Technology, %c 1993.
300 %a 300 s. ; %c 20 cm.
504 %a Bibliogr. s. 292-293. Indeks.
700 1 # %a Dąbrowski, Kazimierz %c (technologia żywności).
700 1 # %a Gwiazda, Stanisław.
856 4 0 %u https://katalog.ue.wroc.pl/site/recorddetail/0161800107069 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-85861-00-9
990 %a DODATKI DO ŻYWNOŚCI.
990 %a ŻYWNOŚĆ.
999 %b mapr (23/05/2000 13:13:02) %c mapr (05/05/2009 ; 100-, 100+) %c jac (05/06/2009 ; 700-, 700+) %c mapr (31/01/2011 ; 090+) %c eam (19/03/2012 ; 040, 091+) %c aar (26/04/2012 ; 008, 020+, 040, 300, 504, 920+, 990+) %r 1993

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
R.3 RUT DOD
B 82300
Lokalizacja:
Magazyn
Niedostępny
Sygnatura:
R.3 RUT DOD
W 195388
Lokalizacja:
Magazyn
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
R.3 RUT DOD
W 289621
Lokalizacja:
4 piętro
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies