Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Nonidentifiability of components in a mixture of distributions corresponding to repeated observations



Tytuł :
Nonidentifiability of components in a mixture of distributions corresponding to repeated observations
Autorzy :
Ćwik, Jan
Pleszczyńska, Elżbieta
Polska Akademia Nauk (Warszawa)
Rok wydania :
1991
Wydawca :
Warsaw : IPI PAN
Seria :
Prace IPI PAN = ICS PAS Reports, 0138-0648 ; 710
Opis fizyczny :
15 s. : rys
Książka

LDR 01055cam|a2200253#i|4500
001 0161800130453
003 WR 004
005 20190602010749.4
008 070828s1991####pl#||||#r|||||000#||eng#c
035 %a IDWydania7341
040 %a WR 004 %c WR 004
090 0 %a ST.3
100 1 %a Ćwik, Jan.
245 1 0 %a Nonidentifiability of components in a mixture of distributions corresponding to repeated observations / %c Jan Ćwik, Elżbieta Pleszczyńska.
260 %a Warsaw : %b IPI PAN, %c 1991.
300 %a 15 s. : %b rys.
490 1 %a Prace IPI PAN = ICS PAS Reports, %x 0138-0648 ; %v 710
504 %a Bibliogr.
700 1 # %a Pleszczyńska, Elżbieta.
710 2 # %a Polska Akademia Nauk (Warszawa).
830 0 %a Prace IPI PAN %x 0138-0648 %v 710
856 4 0 %u https://katalog.ue.wroc.pl/site/recorddetail/0161800130453 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a STATYSTYKA MATEMATYCZNA.
999 %b aar (15/05/2000 13:34:41) %d mapr (04/11/2008) %c mapr (04/11/2008 ; 650-, 700-, 700+, 990+) %c lak (24/11/2008 ; 100-, 100+) %c aal (12/01/2011 ; 090+) %r 1991

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura :
ST.3 ĆWI NON
B 80537
Lokalizacja :
Strefa Wolnego Dostępu 4 piętro

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies