Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Organizacja pracy w przemyśle spożywczym

Tytuł:
Organizacja pracy w przemyśle spożywczym [Google   Link otwiera się w nowym oknie] [Worldcat   Link otwiera się w nowym oknie]
Autorzy:
Haus, Ber (1920-2011) [Google   Link otwiera się w nowym oknie]
Rok wydania:
1970
Wydawca:
Wrocław : WSE
Opis fizyczny:
118 s. : il. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00653cam|a2200181#i|4500
001 0161800133023
003 WR 004
005 20190602010830.3
008 070828s1970####pl#||||#r|||||000#||pol#c
035 %a IDWydania48415
040 %a WR 004 %c WR 004 %e PNN
100 1 %a Haus, Ber %d (1920-2011).
245 1 0 %a Organizacja pracy w przemyśle spożywczym / %c Ber Haus.
260 %a Wrocław : %b WSE, %c 1970.
300 %a 118 s. : %b il. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr.
856 4 0 %u https://katalog.ue.wroc.pl/site/recorddetail/0161800133023 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
999 %b aar (29/10/2004 09:33:20) %c jac (14/04/2008) %c lak (23/07/2008 ; 040) %r 1970

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
HAU ORG
B 41342
Lokalizacja:
Magazyn
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies