Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne



Tytuł :
Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne
Autorzy :
Akademia Ekonomiczna (Kraków)
Współtwórcy :
Cichoń, Zofia. Red.
Rok wydania :
2001
Wydawca :
Kraków : AE
ISBN :
837252078X
Opis fizyczny :
137 s. : il. ; 24 cm
Książka

LDR 00965cam|a2200265#i|4500
001 0161800154073
003 WR 004
005 20190602011345.8
008 070828s2001####pl#||||#r|||||000#||pol#c
020 %a 837252078X
035 %a IDWydania38992
040 %a WR 004 %c WR 004
090 %a R.3
091 %a 1 wymiana %b ks
245 0 0 %a Towaroznawstwo żywności : %b podstawowe metody analityczne / %c red. Zofia Cichoń ; aut. Zofia Cichoń (i in.).
260 %a Kraków : %b AE, %c 2001.
300 %a 137 s. : %b il. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr.
700 1 # %a Cichoń, Zofia. %e Red.
710 2 # %a Akademia Ekonomiczna (Kraków).
856 4 0 %u https://katalog.ue.wroc.pl/site/recorddetail/0161800154073 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-7252-078-X
990 %a TOWAROZNAWSTWO.
990 %a ŻYWNOŚĆ.
999 %b lak (14/12/2001 10:16:52) %d zws (20/12/2001 12:22:12) %c jac (09/10/2008 ; 700-, 700+) %c aar (15/04/2010 ; 090+, 700) %r 2001

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura :
R.3 TOW
B 94948
Lokalizacja :
Strefa Wolnego Dostępu 4 piętro

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies