Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

W stronę kwalitologii zasobów ludzkich

Tytuł:
W stronę kwalitologii zasobów ludzkich [Google   Link otwiera się w nowym oknie] [Worldcat   Link otwiera się w nowym oknie]
Autorzy:
Lipka, Anna [Google   Link otwiera się w nowym oknie]
Temat:
Kadry kierownicze.
Rok wydania:
2005
Wydawca:
Warszawa : Difin
ISBN:
8372515514
Opis fizyczny:
220 s. : il. ; 23 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00897cam|a2200265#i|4500
001 0161800156538
003 WR 004
005 20200218053016.7
008 070828s2005####pl#||||#r|||||000#||pol#c
020 %a 8372515514
035 %a IDWydania55178
040 %a WR 004 %c WR 004
090 %a ZL.2
091 %b ks
100 1 %a Lipka, Anna.
245 1 0 %a W stronę kwalitologii zasobów ludzkich / %c Anna Lipka.
260 %a Warszawa : %b Difin, %c 2005.
300 %a 220 s. : %b il. ; %c 23 cm.
504 %a Bibliogr.
650 # %a Kadry kierownicze.
856 4 0 %u https://katalog.ue.wroc.pl/site/recorddetail/0161800156538 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-7251-551-4
990 %a ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ.
990 %a ZARZĄDZANIE KADRAMI.
999 %b mapr (30/11/2006 10:41:02) %d eap (19/12/2006 08:19:32) %c aal (30/09/2008 ; 100-, 100+) %c aal (28/09/2009 ; 090+) %r 2005

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
ZL.2 LIP WST
B 103279
Lokalizacja:
Magazyn
Dostępny
Sygnatura:
ZL.2 LIP WST
W 255555
Lokalizacja:
3 piętro
Wolny dostęp
Sygnatura:
ZL.2 LIP WST
W 255556
Lokalizacja:
3 piętro
Niedostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
ZL.2 LIP WST
W 255557
Lokalizacja:
3 piętro
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies