Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemia żywności. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka : praca zbiorowa

Tytuł:
Chemia żywności. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka : praca zbiorowa [Google   Link otwiera się w nowym oknie] [Worldcat   Link otwiera się w nowym oknie]
Autorzy:
Drozdowski, Bronisław (1928-2017) [Google   Link otwiera się w nowym oknie]
Współtwórcy:
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Red.
Rok wydania:
2007
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
ISBN:
9788320432756
Opis fizyczny:
303 s. : il. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01533cam|a2200289#i|4500
001 0161800183288
003 WR 004
005 20190602011705.7
008 071126s2007####pl#a||||r|||||001#||pol#c
020 %a 9788320432756
040 %a WR 004/lak %c WR 004/lak
090 %a R.3
091 %a IE %a 1 inne źr.
245 0 0 %a Chemia żywności. %n T. 2, %b Sacharydy, lipidy i białka : praca zbiorowa / %c pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut. Bronisław Drozdowski [i in.].
250 %a Wyd. 5 zm.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2007.
300 %a 303 s. : %b il. ; %c 24 cm.
500 %a Wydania pierwsze i drugie ukazały się pt: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności, wydania trzecie i czwarte ukazały się pt: Chemia żywności. Skład, przemiany i właściwości żywności.
504 %a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
700 1 # %a Sikorski, Zdzisław E. %d (1930- ). %e Red.
700 1 # %a Drozdowski, Bronisław %d (1928-2017).
856 4 0 %u https://katalog.ue.wroc.pl/site/recorddetail/0161800183288 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-204-3272-5 (całość)
920 %a ISBN 978-83-204-3275-6 (t. 2)
990 %a CHEMIA ŻYWNOŚCI
990 %a PODRĘCZNIK
999 %b eam (26/11/2007) %c aal (27/11/2007) %c lak (30/11/2007) %c lak (03/12/2007) %c aal (04/12/2007) %c aar (13/12/2007) %c mapr (11/02/2009 ; 700-, 700+) %c lak (09/11/2009 ; 090+) %c jac (31/05/2010 ; 090) %c aal (08/03/2012 ; 040, 245) %c eam (08/03/2012 ; 040, 091) %c lak (16/01/2013 ; 040) %r 2007

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
R.3 CHE
B 104771
Lokalizacja:
Magazyn
Dostępny
Sygnatura:
R.3 CHE
W 259178
Lokalizacja:
4 piętro
Wolny dostęp
Sygnatura:
R.3 CHE
W 259179
Lokalizacja:
4 piętro
Wolny dostęp

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
R.3 CHE
W 288468
Lokalizacja:
4 piętro
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies