Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Chemistry of foods and beverages : recent developments



Tytuł :
Chemistry of foods and beverages : recent developments
Współtwórcy :
Charalambous, George (1922- ). Wyd.
Academic Press (Londyn ; 1941-1969). pbl
Rok wydania :
1982
Wydawca :
New York : Academic Press
ISBN :
0121690806
Opis fizyczny :
X, 348 s. : il. ; 24 cm
Książka

LDR 00987cam#a2200241#i#4500
001 0162400554971
003 WR 004
005 20190602012711.4
008 970910s1982###########|#####|001#0#eng#c
020 %a 0121690806
035 %a xx001582219
040 %a NUKAT %c LUBL 58/ML %d WR 004/aar
090 0 %a R.3
245 0 0 %a Chemistry of foods and beverages : %b recent developments / %c ed. by George Charalambous, George Inglett.
260 %a New York : %b Academic Press, %c 1982.
300 %a X, 348 s. : %b il. ; %c 24 cm.
504 %a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
700 1 # %a Charalambous, George %d (1922- ). %e Wyd.
710 2 # %a Academic Press (Londyn ; 1941-1969). %4 pbl
856 4 # %u https://katalog.ue.wroc.pl/site/recorddetail/0162400554971 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 0-12-169080-6
990 %a CHEMIA ŻYWNOŚCI.
999 %b aar (03/09/2013) %c aar (03/09/2013 ; 008, 040, 504) %c aar (03/09/2013 ; 008) %c aar (06/09/2013 ; 710+) %c kaz (10/09/2013 ; 090+, 990+) %r 1982

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
R.3 CHE
B 72561
Lokalizacja :
Magazyn

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies