Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sensorische Lebensmitteluntersuchung : eine Einführung

propozycja biblioteki
LDR 01184cam#a2200313#i#4500
001 0162400563680
003 WR 004
005 20210311053213.8
008 110209s1983####gw#a#########|001#0#ger#c
035 %a xx001950382
035 %a (NUKAT)vtls001950382
040 %a KR 197/EW %c KR 197/EW %d KR 197/MM %d KR 197/GJs
090 0 %a R.3
100 1 %a Neumann, Ralph.
245 1 0 %a Sensorische Lebensmitteluntersuchung : %b eine Einführung / %c Ralph Neumann, Pal Molnár, Sigrid Arnold.
260 # %a Leipzig : %b Veb Fachbuchverlag, %c 1983.
300 %a 258 s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. s 233-240. Indeks.
650 # %a Żywność %x smakowitość.
700 1 # %a Molnár, Pal.
700 1 # %a Arnold, Sigrid.
856 4 # %u https://katalog.ue.wroc.pl/site/recorddetail/0162400563680 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a ANALIZA SENSORYCZNA.
990 %a ŻYWNOŚĆ.
990 %a CHEMIA ŻYWNOŚCI.
999 %b lak (03/10/2013) %c lak (03/10/2013 ; 000, 008, 040) %c mib (08/10/2013 ; 090+, 990+) %c prolib (11/03/2021) %r 1983

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
R.3 NEU SEN
B 72801
Lokalizacja:
Magazyn
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies