Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł:
Fundamentals of food microbiology [Google   Link otwiera się w nowym oknie] [Worldcat   Link otwiera się w nowym oknie]
Autorzy:
Fields, Marion L [Google   Link otwiera się w nowym oknie]
Rok wydania:
1979
Wydawca:
Westport : AVI Publishing Company
ISBN:
0870552503
Opis fizyczny:
VII, 332 s. : il. ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01069cam#a2200289#i#4500
001 0162400578271
003 WR 004
005 20210914053501.1
008 970728s1979####xxua#########|000#0#eng#c
020 %a 0870552503
035 %a xx001581898
035 %a (NUKAT)vtls001581898
040 %a NUKAT %c LUBL 58/ES
090 0 %a R.3
100 1 %a Fields, Marion L.
245 1 0 %a Fundamentals of food microbiology / %c Marion L. Fields.
260 # %a Westport : %b AVI Publishing Company, %c 1979.
300 %a VII, 332 s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. przy rozdz.
856 4 # %u https://katalog.ue.wroc.pl/site/recorddetail/0162400578271 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 0-87055-250-3
990 %a ŻYWNOŚĆ.
990 %a MIKROBIOLOGIA ŻYWNOŚCI.
999 %b mapr (14/11/2013) %c mapr (14/11/2013 ; 008, 040, 300, 504) %c mapr (14/11/2013 ; 008) %c aal (20/11/2013 ; 090+, 990+) %c prolib (14/09/2021) %r 1979

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
R.3 FIE FUN
B 67983
Lokalizacja:
Magazyn
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies