Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Food service systems : analysis, design and implementation : [proceedings of a conference held in Framington, Mass. on April 7-9, 1976]



Tytuł :
Food service systems : analysis, design and implementation : [proceedings of a conference held in Framington, Mass. on April 7-9, 1976]
Współtwórcy :
Livingston, G. E. Red.
Chang, Charlotte M. Red.
Rok wydania :
1979
Wydawca :
New York [etc.] : Academic Press
ISBN :
0124531504
Opis fizyczny :
XV, 483 s. : il. ; 23 cm
Książka

LDR 00948cam#a2200241#i#4500
001 0162400588445
003 WR 004
005 20190602012912.3
008 131210s1979####xxua|||f#|||||101#0#eng#c
020 %a 0124531504
040 %a WR 004/mag %c WR 004/mag
090 0 %a R.3
245 0 0 %a Food service systems : %b analysis, design and implementation : [proceedings of a conference held in Framington, Mass. on April 7-9, 1976] / %c ed. by G. E. Livingston, Charlotte M. Chang.
260 %a New York [etc.] : %b Academic Press, %c 1979.
300 %a XV, 483 s. : %b il. ; %c 23 cm.
504 %a Indeks.
700 1 # %a Livingston, G. E. %e Red.
700 1 # %a Chang, Charlotte M. %e Red.
856 4 # %u https://katalog.ue.wroc.pl/site/recorddetail/0162400588445 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 0-12-453150-4
990 %a ŻYWNOŚĆ.
990 %a PRZECHOWYWANIE ŻYWNOŚCI.
999 %b mag (10/12/2013) %c kaz (10/12/2013 ; 000, 090+, 990+) %r 1979

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
R.3 FOO
B 65978
Lokalizacja :
Magazyn

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies