Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Developments in food analysis techniques. 2.

Tytuł:
Developments in food analysis techniques. 2. [Google   Link otwiera się w nowym oknie] [Worldcat   Link otwiera się w nowym oknie]
Współtwórcy:
King, Richard D. Red.
Rok wydania:
1980
Wydawca:
London : Applied Science Publishers
Seria:
The Developments Series
Opis fizyczny:
IX, 268 s. : il. ; 23 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00833cam#a2200229#i#4500
001 0162500600476
003 WR 004
005 20190602012959.5
008 140128s1980####xxk|||||#|||||001#0#eng#c
040 %a WR 004/mapr %c WR 004/mapr
090 0 %a R.3
245 0 0 %a Developments in food analysis techniques. %n 2. / %c ed. by R. D. King.
260 %a London : %b Applied Science Publishers, %c 1980.
300 %a IX, 268 s. : %b il. ; %c 23 cm.
490 1 %a The Developments Series
504 %a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
700 1 # %a King, Richard D. %e Red.
830 4 %a The Developments Series
856 4 # %u https://katalog.ue.wroc.pl/site/recorddetail/0162500600476 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a ŻYWNOŚĆ.
990 %a ANALIZA CHEMICZNA.
999 %b mapr (28/01/2014) %c kaz (05/02/2014 ; 000, 090+, 990+) %r 1980

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
R.3 DEV
B 64064
Lokalizacja:
Magazyn
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies