Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Kartoffeln und Kartoffelerzeugnisse



Tytuł :
Kartoffeln und Kartoffelerzeugnisse
Autorzy :
Adler, Gerd
Współtwórcy :
Verlag Paul Parey. pbl
Rok wydania :
1971
Wydawca :
Berlin ; Hamburg : Verlag Paul Parey
Seria :
Grundlagen und Fortschritte der Lebensmittelunterschung ; Bd 13
Opis fizyczny :
208 s. : il. ; 21 cm
Książka

LDR 00876nam#a2200241#i#4500
001 0162500610492
003 WR 004
005 20190602013042.1
008 140227s1971####gw#a|||f#|||||001#0#ger#c
040 %a WR 004/mag %c WR 004/mag
090 0 %a R.3
100 1 %a Adler, Gerd.
245 1 0 %a Kartoffeln und Kartoffelerzeugnisse / %c Gerd Adler.
260 %a Berlin ; %a Hamburg : %b Verlag Paul Parey, %c 1971.
300 %a 208 s. : %b il. ; %c 21 cm.
490 1 %a Grundlagen und Fortschritte der Lebensmittelunterschung ; %v Bd 13
504 %a Bibliogr. s. 181-202. Indeks.
710 2 # %a Verlag Paul Parey. %4 pbl
830 0 %a Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung %v Bd 13
856 4 # %u https://katalog.ue.wroc.pl/site/recorddetail/0162500610492 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a ZIEMNIAKI.
990 %a ŻYWNOŚĆ.
999 %b mag (27/02/2014) %r 1971

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
R.3 ADL KAR
B 47570
Lokalizacja :
Magazyn

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies