Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Food services trends : selected articles from publications of the Society for the Advancement of Food Service Research



Tytuł :
Food services trends : selected articles from publications of the Society for the Advancement of Food Service Research
Współtwórcy :
Eshbach, Charles E. Red.
Rok wydania :
1974
Wydawca :
Boston : Cahners Books
ISBN :
0843605812
Opis fizyczny :
[10], 326 s. : il. ; 24 cm
Książka

LDR 00870cam#a2200217#i#4500
001 0162500610879
003 WR 004
005 20190602013044.0
008 140228s1974####pl#a||||#|||||000#0#eng#c
020 %a 0843605812
040 %a WR 004/lak %c WR 004/lak
090 0 %a R.3
245 0 0 %a Food services trends : %b selected articles from publications of the Society for the Advancement of Food Service Research / %c ed. Charles E. Esbach.
260 %a Boston : %b Cahners Books, %c 1974.
300 %a [10], 326 s. : %b il. ; %c 24 cm.
700 1 # %a Eshbach, Charles E. %e Red.
856 4 # %u https://katalog.ue.wroc.pl/site/recorddetail/0162500610879 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 0-8436-0581-2
990 %a GASTRONOMIA.
990 %a JAKOŚĆ.
999 %b lak (28/02/2014) %c lak (28/02/2014 ; 000, 020+, 260+, 300+, 700+, 920+) %c kaz (04/03/2014 ; 090+, 990+) %r 1974

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
R.3 FOO
B 62724
Lokalizacja :
Magazyn

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies