Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Metody oceny jakości wyrobów przemysłowych



Tytuł :
Metody oceny jakości wyrobów przemysłowych
Autorzy :
Cholewicka-Goździk, Krystyna (1936- )
Temat :
Jakość produktów - ocena.
Wyroby przemysłowe - ocena.
Rok wydania :
1978
Wydawca :
Warszawa : Polskie Towarzystwo Ekonomiczne. Dyrekcja Szkolenia Ekonomicznego
Seria :
Ekonomika Jakości
Opis fizyczny :
[2], 97 s. : il. ; 29 cm
Książka

LDR 01114cam#a2200289#i#4500
001 0162500645599
003 WR 004
005 20190602013309.9
008 080925s1978####pl#a###e#####|000#0#pol#c
035 %a xx001199017
035 %a (NUKAT)vtls001199017
040 %a WA U/88GRY %c WA U/GRY %d WA U/88GRY %d WA U/88OBs
090 0 %a Z.7
100 1 %a Cholewicka-Goździk, Krystyna %d (1936- ).
245 1 0 %a Metody oceny jakości wyrobów przemysłowych / %c Krystyna Cholewicka-Goździk.
250 %a Wyd. 2.
260 # %a Warszawa : %b Polskie Towarzystwo Ekonomiczne. Dyrekcja Szkolenia Ekonomicznego, %c 1978.
300 %a [2], 97 s. : %b il. ; %c 29 cm.
490 1 %a Ekonomika Jakości
650 # %a Jakość produktów %x ocena.
650 # %a Wyroby przemysłowe %x ocena.
830 0 %a Ekonomika Jakości
856 4 # %u https://katalog.ue.wroc.pl/site/recorddetail/0162500645599 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a PRODUKT.
990 %a JAKOŚĆ PRODUKTÓW.
990 %a KOSZTY PRODUKCJI.
999 %b aar (04/07/2014) %c aar (04/07/2014 ; 040) %c eam (08/07/2014 ; 090+, 990+) %c prolib (03/04/2017) %r 1978

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
Z.7 CHO MET
C 15922
Lokalizacja :
Magazyn

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies