Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Food preservation : fish, meat, equipment = Conservation des aliments : poisson, viande, équipement

Tytuł:
Food preservation : fish, meat, equipment = Conservation des aliments : poisson, viande, équipement [Google   Link otwiera się w nowym oknie] [Worldcat   Link otwiera się w nowym oknie]
Rok wydania:
[1976]
Wydawca:
[Rome] : FAO
Seria:
Home Techniques = Techniques Familiales ; vol. 1
Opis fizyczny:
Teka (42 s.) : il. ; 28 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00895cam#a2200229#i#4500
001 0162500671829
003 WR 004
005 20190602013334.7
008 140826s1976####it#a||||#|||||000#0#eng#c
040 %a WR 004/lak %c WR 004/lak
041 0 # %a eng %a fre %a spa
090 0 %a R.3
245 0 0 %a Food preservation : %b fish, meat, equipment = Conservation des aliments : poisson, viande, équipement.
246 1 1 %a Conservation des aliments
260 %a [Rome] : %b FAO, %c [1976].
300 %a Teka (42 s.) : %b il. ; %c 28 cm.
490 1 %a Home Techniques = Techniques Familiales ; %v vol. 1
546 %a Tekst również w fr. i hiszp.
830 0 %a Home Techniques %v vol. 1
856 4 # %u https://katalog.ue.wroc.pl/site/recorddetail/0162500671829 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a ŻYWNOŚĆ.
999 %b lak (26/08/2014) %c lak (27/08/2014 ; 000, 245) %c aal (08/09/2014 ; 090+, 990+) %r 1976

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
R.3 FOO
C 15173
Lokalizacja:
Magazyn
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies