Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

propozycja biblioteki
LDR 01969cam#a2200445#i#4500
001 0162600723666
003 WR 004
005 20230419053408.3
008 150319s2015####pl###########|000#0#pol#c
020 %a 9788328020399
035 %a xx003391923
035 %a (NUKAT)vtls003391923
040 %a Ł U/ar %c Ł U/ar %d Ł U/ar %d WR U/brks %d WA 004/ac %d Ł U/JSs %d WR O/dja
041 1 # %a pol %h fre
090 0 %a R.3
100 1 %a Toussaint-Samat, Maguelonne %d (1926-2018).
240 1 0 %a Histoire naturelle & morale de la nourriture %l (pol.)
245 1 0 %a Historia naturalna i moralna jedzenia / %c Maguelonne Toussaint-Samat ; przełożyły Anna Bożenna Matusiak i Maria Ochab.
250 %a Wyd. 2.
260 # %a Warszawa : %b Grupa Wydawnicza Foksal, %c 2015.
300 %a 670, [2] s. ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
500 %a Na s. tyt. i okł. dawna nazwa wydawcy: Wydawnictwo W. A. B.
650 # %a Żywność %x historia.
650 # %a Żywienie %x aspekt społeczny %x historia.
650 # %a Żywienie %x aspekt moralny.
650 # %a Żywność %x konsumpcja %x aspekt moralny.
700 1 # %a Matusiak, Anna %d (1940- ). %e Tł.
700 1 # %a Ochab, Maryna %d (1946- ). %e Tł.
710 2 # %a Grupa Wydawnicza Foksal. %4 pbl
856 4 # %u https://katalog.ue.wroc.pl/site/recorddetail/0162600723666 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
856 4 8 %3 Okładka %u http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/WALAZ/xx003391923.jpg
856 4 1 %3 Spis treści %u http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/WALAZ/xx003391923.pdf
920 %a 978-83-280-2039-9
990 %a ŻYWNOŚĆ.
990 %a ŻYWIENIE.
990 %a HISTORIA.
999 %b jam (23/02/2015) %c aam (17/03/2015 ; 000, 020+, 250+) %c aal (09/04/2015) %c aal (09/04/2015 ; 090+, 990+) %c aal (09/04/2015 ; 008, 040) %c prolib (05/12/2018) %c prolib (06/12/2021 ; 100) %c prolib (06/12/2021) %c prolib (19/04/2023) %r 2015

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
R.3 TOU HIS
B 125517
Lokalizacja:
4 piętro
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies