Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Concentration of mineral elements in wheat (Triticum aestivum L.) straw: Genotypic differences and consequences for enzymatic saccharification.

Tytuł:
Concentration of mineral elements in wheat (Triticum aestivum L.) straw: Genotypic differences and consequences for enzymatic saccharification.
Autorzy:
Murozuka, Emiko
de Bang, Thomas C.
Frydenvang, Jens
Lindedam, Jane
Laursen, Kristian H.
Bruun, Sander
Magid, Jakob
Schjoerring, Jan K.
Źródło:
Biomass & Bioenergy. Apr2015, Vol. 75, p134-141. 8p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies