Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effects of Domestic Storage and Thawing Practices on Salmonella in Poultry-Based Meat Preparations.

Tytuł:
Effects of Domestic Storage and Thawing Practices on Salmonella in Poultry-Based Meat Preparations.
Autorzy:
ROCCATO, ANNA
UYTTENDAELE, MIEKE
CIBIN, VERONICA
BARRUCCI, FEDERICA
CAPPA, VERONICA
ZAVAGNIN, PAOLA
LONGO, ALESSANDRA
CATELLANI, PAOLO
RICCI, ANTONIA
Źródło:
Journal of Food Protection. Dec2015, Vol. 78 Issue 12, p2117-2125. 9p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies