Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Transcriptional and biochemical regulation of internal browning disorder in ‘Rocha’ pear as affected by O2 and CO2 concentrations.

Tytuł:
Transcriptional and biochemical regulation of internal browning disorder in ‘Rocha’ pear as affected by O2 and CO2 concentrations.
Autorzy:
Deuchande, Teresa
Vasconcelos, Marta W.
Carvalho, Susana M.P.
Giné-Bordonaba, Jordi
Larrigaudière, Christian
Źródło:
Postharvest Biology & Technology. Oct2017, Vol. 132, p15-22. 8p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies