Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dynamic predictive models of five alkaloids in Coptis during the process of stir-frying with wine using near-infrared spectroscopy.

Tytuł:
Dynamic predictive models of five alkaloids in Coptis during the process of stir-frying with wine using near-infrared spectroscopy.
Autorzy:
Weiying Wang
Jintao Xue
Kaiyue Li
Dan Hu
Guo Huang
Liming Ye
Źródło:
International Journal of Food Properties. 2017 Supplement, Vol. 20, pS644-S653. 10p. 5 Charts, 5 Graphs.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies