Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

OPTIMISATION OF THE EXTRACTION OF FLAVONOIDS FROM APPLES USING RESPONSE SURFACE METHODOLOGY.

Tytuł:
OPTIMISATION OF THE EXTRACTION OF FLAVONOIDS FROM APPLES USING RESPONSE SURFACE METHODOLOGY.
Autorzy:
LIAUDANSKAS, M.
ZYMONĖ, K.
VIŠKELIS, J.
JANULIS, V.
Źródło:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2018, Vol. 30 Issue 1, p89-101. 13p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies