Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The anticlostridial effect of lactococcal and enterococcal adjunct starters in Dutch‐type low‐scalded cheese.

Tytuł:
The anticlostridial effect of lactococcal and enterococcal adjunct starters in Dutch‐type low‐scalded cheese.
Autorzy:
Havlíková, Šárka
Kvasničková, Eva
Kavková, Miloslava
Němečková, Irena
Źródło:
International Journal of Dairy Technology. Mar2018 Supplement S1, Vol. 71, p107-119. 13p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies