Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Red clover varieties of Mattenklee type have higher production, protein yield and persistence than Ackerklee types in grass–clover mixtures.

Tytuł :
Red clover varieties of Mattenklee type have higher production, protein yield and persistence than Ackerklee types in grass–clover mixtures.
Autorzy :
Hoekstra, N. J.
De Deyn, G. B.
Xu, Y.
Prinsen, R.
Van Eekeren, N.
Pokaż więcej
Źródło :
Grass & Forage Science. Jun2018, Vol. 73 Issue 2, p297-308. 12p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies