Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

CARACTERIZACIÓN FÍSICA Y NUTRICIONAL DE FRUTOS DE YUCA (Yucca mixtecana).

Tytuł:
CARACTERIZACIÓN FÍSICA Y NUTRICIONAL DE FRUTOS DE YUCA (Yucca mixtecana).
Autorzy:
Gerardo Barriada-Bernal, L.
Victoria Aquino-González, L.
Leticia Méndez-Lagunas, L.
Rodríguez-Ramírez, Juan
Sandoval-Torres, Sadoth
Alternatywny tytuł:
PHYSICAL AND NUTRITIONAL CHARACTERIZATION OF YUCCA FRUITS (Yucca mixtecana).
Źródło:
Agrociencia. 4/1/2018, Vol. 52 Issue 3, p347-359. 13p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies