Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Some Characteristics of Erzincan Tulum Cheese Produced Using Different Probiotic Cultures and Packaging Material.

Tytuł:
Some Characteristics of Erzincan Tulum Cheese Produced Using Different Probiotic Cultures and Packaging Material.
Autorzy:
TOMAR, Oktay
AKARCA, Gökhan
BEYKAYA, Mehmet
ÇAĞLAR, Abdullah
Alternatywny tytuł:
Farklı Probiyotik Kültür ve Ambalaj Malzemesiyle Üretilen Erzincan Tulum Peynirlerinin Bazı Özelliklerinin İncelenmesi.
Źródło:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi. Sep/Oct2018, Vol. 24 Issue 5, p647-654. 8p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies