Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

COMPARING THE PHYSICO-CHEMICAL CHARACTERISTICS AND SENSORY ATTRIBUTES OF IMPORTED BRAZILIAN BEEF MEAT AND IMPORTED INDIAN BUFFALO MEAT.

Tytuł:
COMPARING THE PHYSICO-CHEMICAL CHARACTERISTICS AND SENSORY ATTRIBUTES OF IMPORTED BRAZILIAN BEEF MEAT AND IMPORTED INDIAN BUFFALO MEAT.
Autorzy:
Hassan, Marwa A.
Abdel-Naeem, Heba H. S.
Mohamed, Hussein M. H.
Yassien, Nabil A.
Źródło:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Aug/Sep2018, Vol. 8 Issue 1, p672-677. 6p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies