Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Discrimination between conventional and omega-3 fatty acids enriched eggs by FT-Raman spectroscopy and chemometric tools.

Tytuł:
Discrimination between conventional and omega-3 fatty acids enriched eggs by FT-Raman spectroscopy and chemometric tools.
Autorzy:
de Oliveira Mendes, Thiago
Porto, Brenda Lee Simas
Almeida, Mariana Ramos
Fantini, Cristiano
Sena, Marcelo Martins
Źródło:
Food Chemistry. Feb2019, Vol. 273, p144-150. 7p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies