Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Eating for the post‐Anthropocene: Alternative proteins and the biopolitics of edibility.

Tytuł:
Eating for the post‐Anthropocene: Alternative proteins and the biopolitics of edibility.
Autorzy:
Sexton, Alexandra E.
Źródło:
Transactions of the Institute of British Geographers. Dec2018, Vol. 43 Issue 4, p586-600. 15p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies