Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Colour Change Kinetics of the Inner and Outer Surface of Brussels Sprouts during Microwave Drying Process.

Tytuł:
Colour Change Kinetics of the Inner and Outer Surface of Brussels Sprouts during Microwave Drying Process.
Autorzy:
NAKILCIOĞLU TAŞ, Emine
ÖTLEŞ, Semih
Źródło:
Journal of Agricultural Sciences. 2018, Vol. 24 Issue 4, p488-500. 13p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies