Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Meat and carcass quality of Dexter cattle compared with that of suckler, Charolais-cross calves: a preliminary study.

Tytuł:
Meat and carcass quality of Dexter cattle compared with that of suckler, Charolais-cross calves: a preliminary study.
Autorzy:
Giller, K.
Gangnat, I. D. M.
Silacci, P.
Messadene-Chelali, J.
Kreuzer, M.
Berard, J.
Źródło:
Animal Production Science. 2019, Vol. 59 Issue 5, p986-992. 7p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies