Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The fatty acid composition of ewe milk or suckling lamb meat can be used to discriminate between ewes fed different diets.

Tytuł:
The fatty acid composition of ewe milk or suckling lamb meat can be used to discriminate between ewes fed different diets.
Autorzy:
Lobón, S.
Joy, M.
Sanz, A.
Álvarez-Rodríguez, J.
Blanco, M.
Źródło:
Animal Production Science. 2019, Vol. 59 Issue 6, p1108-1118. 11p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies