Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Optimization of textural characteristics of restructured pimiento strips by response surface methodology.

Tytuł:
Optimization of textural characteristics of restructured pimiento strips by response surface methodology.
Autorzy:
Mousavi, Seyyed Mohammad Reza
Rafe, Ali
Yeganehzad, Samira
Źródło:
Food Science & Nutrition. May2019, Vol. 7 Issue 5, p1595-1605. 11p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies