Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

The effect of pelleting and enzyme supplementation on performance, carcass and blood parameters of broilers fed on different concentrations of olive cake.

Tytuł :
The effect of pelleting and enzyme supplementation on performance, carcass and blood parameters of broilers fed on different concentrations of olive cake.
Autorzy :
Al-Harthi, M. A.
Attia, Y. A.
Elgandy, M. F.
Pokaż więcej
Alternatywny tytuł :
Einfluss von Pelletierung und Enzymsupplementierung auf Leistung, Schlachtkörper und Blutparameter von Broilern, gefüttert mit verschiedenen Konzentrationen an Olivenkuchen.
Źródło :
European Poultry Science. 8/27/2019, Vol. 83 Issue 280, p1-13. 13p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies