Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

The Effect of Oregano Oil (Origanum vulgare) on the Fattening Performance and Blood Oxidant-Antioxidant Balance in Post-weaned Tuj Lambs.

Tytuł :
The Effect of Oregano Oil (Origanum vulgare) on the Fattening Performance and Blood Oxidant-Antioxidant Balance in Post-weaned Tuj Lambs.
Autorzy :
DURNA AYDIN, Özlem
MERHAN, Oğuz
YILDIZ, Gültekin
ULUFER, Songül
Pokaż więcej
Alternatywny tytuł :
Sütten Kesilmiş Tuj Irkı Kuzularda Kekik Yağı (Origanum vulgare) Kullanımın Besi Performansı ve Kan Oksidan-Antioksidan Denge Üzerine Etkisi.
Źródło :
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi. Jan/Feb2020, Vol. 26 Issue 1, p59-64. 6p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies