Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

شناسایی وآنالیز همزمان هیدروکربن هاي آروماتیک چند حلقه اي در نمونه هاي نان بربري با استفاده از روش کروماتوگرافی گازي- طیف سنج جرمی

Tytuł :
شناسایی وآنالیز همزمان هیدروکربن هاي آروماتیک چند حلقه اي در نمونه هاي نان بربري با استفاده از روش کروماتوگرافی گازي- طیف سنج جرمی
Alternatywny tytuł :
Identification and simultaneous analysis of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in Barbary bread samples using Gas Chromatography-Mass Spectrometry (GC-MS).
Autorzy :
وحیده مرادي
سید مهدي سیدین اردبیلی
عطاءاله شکوري
سید ابراهیم حسینی
Pokaż więcej
Źródło :
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). 11/15/2019, Vol. 16 Issue 93, p11-22. 12p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies