Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antibacterial Activity of Trypsin-Hydrolyzed Camel and Cow Whey and Their Fractions.

Tytuł:
Antibacterial Activity of Trypsin-Hydrolyzed Camel and Cow Whey and Their Fractions.
Autorzy:
Wang, Ruixue (AUTHOR)
Han, Zhihao (AUTHOR)
Ji, Rimutu (AUTHOR)
Xiao, Yuchen (AUTHOR)
Si, Rendalai (AUTHOR)
Guo, Fucheng (AUTHOR)
He, Jing (AUTHOR)
Hai, Le (AUTHOR)
Ming, Liang (AUTHOR)
Yi, Li (AUTHOR)
Źródło:
Animals (2076-2615). Feb2020, Vol. 10 Issue 2, p337. 1p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies