Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

THE HYDROXYMETHYLFURFURAL AND FUROSINE CONTENT IN HOME-MADE AND COMMERCIALLY PROCESSED FOODS.

Tytuł:
THE HYDROXYMETHYLFURFURAL AND FUROSINE CONTENT IN HOME-MADE AND COMMERCIALLY PROCESSED FOODS.
Autorzy:
Pasha, Imran
Saeed, Sahar
Riaz, Ayesha
Źródło:
Gomal University Journal of Research. Dec2018, Vol. 34 Issue 2, p52-58. 7p. 3 Charts.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies