Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Response surface methodology assessment of osmotic pre-drying and convective dehydration processes on the anti-oxidant property of Hausa variety of tomato.

Tytuł :
Response surface methodology assessment of osmotic pre-drying and convective dehydration processes on the anti-oxidant property of Hausa variety of tomato.
Autorzy :
OBAJEMIHI, OBAFEMI IBITAYO
OLAOYE, JOSHUA OLANREWAJU
SANUSI, MAYOWA SAHEED
AKPENPUUN, TIMOTHY DENEN
SALAWU, KAYODE MURITALA
ASIPA, ADEOLA AKOREDE
DIKKO, DANIEL OLUWASEGUN
Pokaż więcej
Źródło :
Croatian Journal of Food Science & Technology. 2019, Vol. 11 Issue 2, p187-194. 8p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies