Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of oregano and bay as natural preservatives in meat bread for extension of storage stability at ambient temperature.

Tytuł:
Effect of oregano and bay as natural preservatives in meat bread for extension of storage stability at ambient temperature.
Autorzy:
Umaraw, Pramila (AUTHOR)
Chauhan, Geeta (AUTHOR)
Mendiratta, Sanjod Kumar (AUTHOR)
Verma, Akhilesh K. (AUTHOR)
Arya, Anita (AUTHOR)
Źródło:
Journal of Food Processing & Preservation. Apr2020, Vol. 44 Issue 4, p1-11. 11p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies