Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

青砖茶压制压力优化及GCG 近红外快速检测模型建立.

Tytuł:
青砖茶压制压力优化及GCG 近红外快速检测模型建立.
Autorzy:
王胜鹏
滕 靖
郑鹏程
刘盼盼
龚自明
高士伟
桂安辉
叶 飞
王雪萍
郑 琳
Alternatywny tytuł:
Optimizing processing pressure of qingzhuan tea and development of GCG models for near infrared spectroscopy detection.
Źródło:
Transactions of the Chinese Society of Agricultural Engineering. 2020, Vol. 36 Issue 8, p271-277. 7p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies