Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Immobilization and stabilization of d-hydantoinase from Vigna angularis and its use in the production of N-carbamoyl-d-phenylglycine. Improvement of the reaction yield by allowing chemical racemization of the substrate.

Tytuł:
Immobilization and stabilization of d-hydantoinase from Vigna angularis and its use in the production of N-carbamoyl-d-phenylglycine. Improvement of the reaction yield by allowing chemical racemization of the substrate.
Autorzy:
Becaro, Aline Aparecida (AUTHOR)
Mendes, Adriano Aguiar (AUTHOR)
Adriano, Wellington Sabino (AUTHOR)
Lopes, Laiane Antunes (AUTHOR)
Vanzolini, Kenia Lourenço (AUTHOR)
Fernandez-Lafuente, Roberto (AUTHOR)
Tardioli, Paulo Waldir (AUTHOR)
Cass, Quezia Bezerra (AUTHOR)
Giordano, Raquel de Lima Camargo (AUTHOR)
Źródło:
Process Biochemistry. Aug2020, Vol. 95, p251-259. 9p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies