Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Evaluation of the composition and oxidative status of omega-3 fatty acid supplements on the Finnish market using NMR and SPME-GC–MS in comparison with conventional methods.

Tytuł:
Evaluation of the composition and oxidative status of omega-3 fatty acid supplements on the Finnish market using NMR and SPME-GC–MS in comparison with conventional methods.
Autorzy:
Damerau, Annelie (AUTHOR)
Ahonen, Eija (AUTHOR)
Kortesniemi, Maaria (AUTHOR)
Puganen, Anna (AUTHOR)
Tarvainen, Marko (AUTHOR)
Linderborg, Kaisa M. (AUTHOR)
Źródło:
Food Chemistry. Nov2020, Vol. 330, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies