Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Physicochemical and rheological characterization of pectin‐rich polysaccharides from Gardenia jasminoides J. Ellis flower.

Tytuł:
Physicochemical and rheological characterization of pectin‐rich polysaccharides from Gardenia jasminoides J. Ellis flower.
Autorzy:
Chen, Qi (AUTHOR)
Xue, Gang (AUTHOR)
Ni, Qinxue (AUTHOR)
Wang, Yan (AUTHOR)
Gao, Qianxin (AUTHOR)
Zhang, Youzuo (AUTHOR)
Xu, Guangzhi (AUTHOR)
Źródło:
Food Science & Nutrition. Jul2020, Vol. 8 Issue 7, p3335-3345. 11p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies