Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

ROLA WYBRANYCH DIET I SKŁADNIKÓW ŻYWNOŚCI W PREWENCJI I LECZENIU ZABURZEŃ GOSPODARKI LIPIDOWEJ.

Tytuł:
ROLA WYBRANYCH DIET I SKŁADNIKÓW ŻYWNOŚCI W PREWENCJI I LECZENIU ZABURZEŃ GOSPODARKI LIPIDOWEJ.
Autorzy:
Ratajczak, Alicja
Mróz, Michalina
Korek, Emilia
Alternatywny tytuł:
The role of selected diets and nutrients in the prevention and treatment of lipid metabolism disorders.
Źródło:
Surgical & Vascular Nursing / Pielegniarstwo Chirurgiczne i Angiologiczne. 2020, Vol. 14 Issue 1, p1-6. 6p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies