Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fermentation of fibre rich ingredients exposed in vitro to the faecal inoculums of swine and turkeys.

Tytuł:
Fermentation of fibre rich ingredients exposed in vitro to the faecal inoculums of swine and turkeys.
Autorzy:
Youssef, Ibrahim M. I. (AUTHOR)
Kamphues, Josef (AUTHOR)
Źródło:
Veterinary Medicine & Science. Aug2020, Vol. 6 Issue 3, p511-517. 7p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies