Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Volatile and sensory analysis to discriminate meat from lambs fed different concentrate-based diets.

Tytuł:
Volatile and sensory analysis to discriminate meat from lambs fed different concentrate-based diets.
Autorzy:
Gkarane, Vasiliki (AUTHOR)
Allen, Paul (AUTHOR)
Brunton, Nigel P. (AUTHOR)
Gravador, Rufielyn S. (AUTHOR)
Claffey, Noel A. (AUTHOR)
Harrison, Sabine M. (AUTHOR)
Diskin, Michael G. (AUTHOR)
Fahey, Alan G. (AUTHOR)
Farmer, Linda J. (AUTHOR)
Moloney, Aidan P. (AUTHOR)
Monahan, Frank J. (AUTHOR)
Źródło:
Animal Production Science. 2020, Vol. 60 Issue 13, p1654-1667. 14p.
Czasopismo naukowe

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies