Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemical Comparison of White Ginseng before and after Extrusion by UHPLC-Q-Orbitrap-MS/MS and Multivariate Statistical Analysis.

Tytuł:
Chemical Comparison of White Ginseng before and after Extrusion by UHPLC-Q-Orbitrap-MS/MS and Multivariate Statistical Analysis.
Autorzy:
Guo, Yun-Long (AUTHOR)
Wang, Yang (AUTHOR)
Zhao, Yi-Lin (AUTHOR)
Xu, Xiu-Ying (AUTHOR)
Zhang, Hao (AUTHOR)
Zhao, Cheng-Bin (AUTHOR)
Zheng, Ming-Zhu (AUTHOR)
Liu, Shu-Ying (AUTHOR)
Wu, Yu-Zhu (AUTHOR)
Liu, Jing-Sheng (AUTHOR)
Źródło:
Journal of Analytical Methods in Chemistry. 10/7/2020, p1-9. 9p.
Czasopismo naukowe
Zaloguj się, aby uzyskać dostęp do pełnego tekstu.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies